danb danb2
Dan Bilzerian s-a născut în Tampa , Florida ,  și are un frate , Adam . El susține că jumătate din familia Bilzerian au fost uciși în timpul genocidului armean .  Tatăl său , care este de origine armeană ,  a fost un raider corporative de succes pe Wall Street și a înființat fonduri de mare încredere pentru ambele fiii lui. 

Timp de patru ani  Bilzerian a intrat în programul de formare al Marinei SEAL în 2000.  După mai multe încercări , el nu a absolvit programul . Reporterul care a efectuat interviul lui Bilzerian pentru SOFREP.com a confirmat participarea sau la programul SEAL și a declarat că, potrivit cercetărilor sale Bilzerian a fost abandonat " pentru o încălcare a siguranței pe poligonul de tragere " . După cariera militară , Bilzerian s-a inscris la Universitatea din Florida , cu specializare în afaceri și criminalistică . 

Începând cu anul 2013 , Bilzerian a câștigat atenția mass-media din fotografiile postate pe contul său de Instagram . Cu toate că încă din 2012, site-ul fondator TheDirty.com Nik Richie a început să documenteze stilul de viață Bilzerian prin intermediul site-ului său . Din cauza stilului său de viață generos și abuzul de droguri grele , el a suferit relatărilor, trei atacuri de cord înainte de vârsta de 32 ani
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website